Поки Ваше авто в роботі, Ви можете попити каву/чай та відпочити або попрацювати з безкоштовним Wi-Fi.

Повернутися в блог

Технологія ремонту відколів на автосклах Glass Medic®

ремонт сколов автостёкол

Далеко не завжди пошкоджене автоскло потрібно повністю міняти. У наших центрах Carglass® ми використовуємо запатентовану технологію Glass Medic® від міжнародного лідера з ремонту автомобільного скла Belron®, що дозволяє видалити сколи на склі швидко та якісно, ​​при цьому зберігається міцність лобового скла.

Ремонт сколів лобового скла автомобіля — вигідна альтернатива заміні. Він обходиться набагато дешевше. Попередньо ми проводимо аналіз стану скла, щоб зрозуміти, чи підходить йому такий ремонт, або потрібна заміна автоскла.

 

Чому ми вважаємо за краще саме цю технологію?

Наше фірмове рішення, технологія Glass Medic® для усунення сколів лобового скла, володіє такими перевагами:

  • ми не використовуємо свердління, тобто свідомо відмовилися від операції, яка тільки збільшує пошкодження автоскла;
  • ремонт сколів на лобовому склі авто починається з глибокого очищення відколу: ми робимо це за допомогою вакуумного насоса;
  • скол по всій глибині заповнюється полімером під тиском в 4 атм, причому ми використовуємо запатентований полімер власної розробки HPX4. Препарат-реагент, яким заповнюють сколи на лобовому склі, має хорошу проникність та високу адгезію. А після затвердіння набуває оптичних параметрів, аналогічних зі склом. Відновлена ​​ділянка на 75-100% має світлопроникні властивості «здорового» скла. Визначити місце ремонту неозброєним оком важко.
  • Технологія дозволяє виконувати усунення сколів на лобовому склі автомобіля незалежно від марки, моделі, віку.

Успішність ремонту та довговічність результату залежить від кількох факторів:

  • Скол на лобовому склі не має бути наскрізним.
  • Перш ніж закрити скол на лобовому склі, його потрібно ретельно очистити. Чим менше у пошкодженнях бруду, тим вища ймовірність успіху. Тому майстри сервісного центру наполегливо рекомендують, як тільки в лобове скло потрапив камінь, одразу заклеїти скол липкою стрічкою або хоч би папером. Поспішайте негайно звернутися за кваліфікованою допомогою до нашого сервісного центру.
  • Наявність мікротріщин може стати перешкодою. Видалення сколів на лобовому склі не проводиться, якщо від місця пошкодження «поповзли промінчики». При цьому тріщини прогресуватимуть, тому слід скористатися іншою послугою сервісного центру – заміна автоскла. Перед ремонтом завжди проводиться діагностика і майстер при озвучуванні рекомендацій враховує види сколів на лобовому склі.
  • Ми не ремонтуємо тріщини на лобовому склі, при такому пошкодженні втрачається міцність скла. У такому разі ми пропонуємо замінити скло на нове, і ваша безпека за кермом буде збережена.

Відновлення лобового скла від сколів за технологією Glass Medic® є недорогою альтернативою заміні автоскла, дозволяє заощадити час та кошти.

На виконання ремонту в більшості випадків нам потрібно до 30 хвилин. В результаті міцність автоскла відновлюється на 100%. Фірмова технологія дозволяє нам давати гарантію на виконані роботи 10 років.

На послугу з ремонту лобового скла Ви можете записатися на нашому сайті або по телефону 044 221 20 97.

Звертайтеся, Carglass® допоможе!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Записатися на сервiс

Iнші статті

Получить консультацию специалиста





Згоден з Політикою конфіденційності

закрыть