Поки Ваше авто в роботі, Ви можете попити каву/чай та відпочити або попрацювати з безкоштовним Wi-Fi.

Повернутися в блог

Як зрозуміти, що вже пора міняти лобове скло?

когда менять лобовое стекло

У кожної із запчастин автомобіля є свій експлуатаційний ресурс. І лобове скло не виняток. Звичайно, як такого” терміну придатності ” у скла немає. Однак воно схильне до механічних пошкоджень, і тут вже виникають питання. Давайте розберемося, скільки здатне прослужити і коли краще міняти лобове скло?


Основні ознаки того, що час замінити лобове скло

Ігнорувати проблему не можна, якщо ви виявили такі ознаки:

  • Тріщини, сколи чи подряпини. Якщо на поверхні з’явилися пошкодження, знижується здатність об’єктивно оцінювати стан на дорозі. Картинка спотворюється, в деяких випадках виникає сліпа пляма, що підвищує ризик ДТП. Тому не залишайте дефекти скла без уваги, навіть якщо вони здаються незначними. Зверніться до сервісного центру, фахівці якого допоможуть швидко відремонтувати лобове скло автомобіля.
  • Майбутній техогляд. Зниження світлопроникності лобового скла може призвести до того, що транспортний засіб не пройде ТО. Зв’яжіться з нашими фахівцями, щоб дізнатися, як замінюють лобове скло у сервісному центрі. Отримана інформація допоможе заздалегідь підготуватись до перевірки автомобіля.
  • Після зими. Після зимового сезону на склі можуть виникнути пошкодження. На стані автоскла погано позначаються температурні коливання, сніг, сіль у складі спеціальній суміші, якою посипають дороги взимку. Якщо ви помітили, що прозорість скла навесні знизилася, зверніться до сервісу для діагностики. Фахівець розповість, як замінити лобове скло за годину.
  • Невдалий ремонт. Якщо ви вже зверталися до сервису, але маніпуляції спеціалістів не виправили ситуацію, не проводьте ремонт сколів на лобовому склі повторно. Безпечніше замінити його, адже будь-яке порушення цілісності автоскла небезпечне.
  • Неправильне встановлення. Встановлення автоскла у сервісі гаражного типу без дотримання технології може призвести до порушення герметизації, перекосу, появи дрібних тріщин. Будь-який із цих проявів суттєво знижує безпеку експлуатації транспортного засобу. Тому експерти наполегливо рекомендують ремонтувати та міняти автоскло тільки у професіоналів.
  • Закінчення експлуатаційного ресурсу. Основна характеристика автоскла – прозорість.

Де краще міняти лобове скло? У Carglass® є всі необхідні умови для такої заміни:

  • фірмове обладнання для максимально швидкого та безпроблемного демонтажу;
  • спеціальний фіксуючий клейовий склад, який застигає вже за годину (тобто через 60 хвилин машина повністю готова до експлуатації);
  • гарантія 10 років на проведені роботи.

 

У нас працюють тільки кваліфіковані майстри, звертайтеся!

телефон: 044 221 20 97

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Записатися на сервiс

Iнші статті

Получить консультацию специалиста





Згоден з Політикою конфіденційності

закрыть