Поки Ваше авто в роботі, Ви можете попити каву/чай та відпочити або попрацювати з безкоштовним Wi-Fi.

Повернутися в блог

Якщо приїхати на установку зі своїм автомобільним склом: чи вигідно це чи є підводні камені?

трещина на лобовом стекле

Заміна скла на автомобілі може знадобитися не тільки в результаті аварії. Іноді досить вилетів з-під коліс машини гравію, щоб в склі з’явилися тріщини, що погіршують огляд. Зрозуміло, що в цьому випадку автомобіліст замислюється про те, як відновити цілісність скла. І виникає “логічне” на перший погляд рішення: “я приїду в сервіс зі своїм автосклом, і це обійдеться мені дешевше”.

 

Дійсно, установка скла на авто в цьому випадку можлива. Сервіси навіть надають гарантію на подібну установку (але тільки на свою роботу). Однак ми в Carglass® називаємо такий підхід до ремонту застарілим. Справа в тому, що років 30-40 тому автомобілісти дійсно воліли вибирати матеріали самостійно. Хоча насправді їм просто нікуди було діватися. Адже “гаражні” умільці і наспіх організовані “сервіси” того часу не працювали зі своїми матеріалами. Вони просто говорили, яка саме запчастина вийшла з ладу, а автовласник вже шукав все необхідне сам. Іноді це були матеріали невисокої якості, але “куди подітися”! У сучасній Україні діє зовсім інший принцип надання послуг з ремонту автомобілів. Зараз ви можете вибрати послугу під ключ, і це дуже зручно.

 

Так, в компанії Carglass® спеціалізуються саме на заміні автомобільного скла. Наприклад, у нас можна замовити нове вітрове скло замість пошкодженого, і ми не тільки підберемо нове, але і забезпечимо його професійну швидку заміну. До речі, в цьому випадку ми пропонуємо гарантію і на саме скло.

 

Тим не менш, залишаються люди, які вважають за краще приїжджати до нас зі своїми автомобільними стеклами під заміну.

 

Чому вважається, що привозити своє скло вигідно?

 

Отже, автовласникові потрібна установка скла в Києві. Можливо, що він стане міркувати приблизно наступним чином:

  • я знайду скло дешевше;
  • я точно знаю, який виробник мені підійде;
  • я зможу вибрати відповідну комплектацію або навіть поліпшити її (наприклад, куплю скло з датчиком дощу);
  • я зможу вибрати будь-який сервіс, так як скло мені вже не потрібно.

 

Ця позиція досить поширена, незважаючи на те, що з точки зору відповідального автовласника вигідніше вибрати послугу установки “під ключ”.

 

Справа в тому, що на українському ринку у пересічного покупця немає доступу до матеріалів безпосередньо від виробника. Українські компанії не займаються виготовленням скла для іномарок в промисловим масштабах. Всі матеріали завозяться в країну через великих дистриб’юторів та імпортерів, причому серед них є як незалежні, так і ті, що представляють певний бренд. Безумовно, покупець може підібрати саме того виробника, якого він вважає за краще. Але він буде змушений робити покупку за роздрібними” ринковими ” цінами, тобто з усіма можливими націнками, так як доступу до оптових знижок у нього немає. Тому про економію тут говорити не доводиться.

 

Єдиний варіант, коли покупка скла окремо, без відвідування спеціалізованого сервісу, може бути виправдана, — це коли автомобіль знаходиться на кузовному ремонті і не може переміщатися. У всіх інших випадках до такого вибору є питання.

 

Чому краще замовити установку скла під ключ? Плюси такого рішення

 

Ціна установки скла в Carglass® вже враховує і саме скло, і роботи по його заміні. І ми не рекомендуємо приїжджати до нас на сервіс зі своїм склом ось з яких причин:

  • Ви не можете бути впевнені в якості скла, яке вибрали. Були випадки, коли наші клієнти наполягали на установці власноруч обраного скла, а потім просили сприяння в діалозі з постачальником, так як виявлялося, що скло дає сильне спотворення зображення, і очі при водінні дуже втомлюються.
  • Вам знадобиться самостійно транспортувати придбане скло, і ніхто не гарантує, що в процесі перевезення воно не отримає пошкоджень.
  • Може виявитися, що скло несумісне з вашим автомобілем. Ці помилки часто зустрічаються, якщо вибирати тільки по марці і моделі авто, але не враховувати модифікацію. Наприклад, Мерседес E-класу в кузові W212 випускався з 10 варіантами вітрових стекол, і непрофесіоналові тут складно розібратися.

Ми пропонуємо комплексну послугу по заміні скла і надаємо гарантію! Роботи можуть виконуватися за годину. І ви зможете експлуатувати свій автомобіль відразу після установки скла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Записатися на сервiс

Iнші статті

Получить консультацию специалиста





Згоден з Політикою конфіденційності

закрыть